Start | Spil | Programmer | Guider | Kontakt | FIRE beregner

Spil

Gabsoft står bag det futuristiske 3D rallyspil AeroRally samt de sjove små spil Pacman 2, Pacman 3 og Pacman 4. Nedenfor finder du mere information om disse spil samt skærmbilleder fra spillene i aktion! Besøg venligst denne side i fremtiden for at få information om nye og kommende spiltitler fra Gabsoft!

Tetris

Tetris er et spil basseret på det klassiske Tetris, men med sit helt eget præg! Spillet indeholder en 99 baner lang kampagne med forskellige udfordrende baner. Du vil komme til at kæmpe mod uret, udfylde bestemte mønstre med klodser, kæmpe for at nå en bestemt score og meget mere!

Systemkrav

OS: Windows XP/Vista/7/8
CPU:2 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 2000+
RAM: 512 MB RAM
Harddisk: 125 MB
Skærm/Grafikkort: Skærm der kan køre 1024 x 768 i 32-bit farve. Grafikkort i GeForce 6 serien (GeForce 6600 GT eller bedre) eller grafikkort i Radeon X serien (X600 eller bedre).

Screenshots
Download Tetris!

Insignia (under udvikling)

Insignia er et avanceret turbaseret strategispil, som både kan spilles af op til 4 spillere på et LAN eller alene mod computeren. I spillet, som foregår på kort baseret på rigtige geografiske data, opbygger du dine byer, samler brændstof til at tanke dine enheder og bygger en moderne hær med destroyere, kampvogne og jagerfly i et forsøg på at udslette dine fjender før de udsletter dig!

Spillet er stadig under udvikling og forventes tidligst lanceret i 2014.

Systemkrav

OS: Windows XP/Vista/7/8
CPU:2 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 2000+
RAM: 512 MB RAM
Harddisk: Forventet 25-50 MB
Skærm/Grafikkort: Skærm der kan køre 1024 x 768 i 32-bit farve. Grafikkort i GeForce 6 serien (GeForce 6600 GT eller bedre) eller grafikkort i Radeon X serien (X600 eller bedre).

Screenshots

Aerorally

Aerorally er det mest avancerede spil der nogensinde har været udviklet af Gabsoft. Spillet er det første ægte 3D spil og er et 3D rally spil med flyvende fartøjer, hvor spillet går ud på at flyve gennem 3D verdener hurtigst muligt for at vinde løb og låse nye baner og fartøjer op.

Systemkrav

OS: Windows XP/Vista
CPU:1,8 GHz Intel Pentium 4 / AMD Athlon 1800+
RAM: 256 MB RAM
Harddisk: 58 MB HD til installation
Skærm/Grafikkort: Skærm der kan køre 800 x 600 i 32-bit farve. Grafikkort i GeForce 6 serien (GeForce 6600 eller bedre) eller grafikkort i Radeon X serien (X600 eller bedre).

Screenshots
Download AeroRally!

Pacman 4

Pacman 4 er et nyt spil, der er under udvikling lige nu. Pacman 4 er et platformspil i modsætning til sine tre forgægnere. Det er klart det mest avancerede Pacman spil fra Gabsoft og kører på den nye Pacman 4 2D platform spilmotor. Pacman bevæger sig gennem detaljerede omgivelser i sin søgen efter resterne af en stor skat. Han vil møde mange helt nye fjender, men også nogle der er genkendelige fra Pacman 3. Pacman 4 har sit helt eget soundtrack med musik, der er komponeret og optaget af Gabsoft! Spillet er lige nu i beta-test fasen og forventes at udkomme omkring Januar 2007.

Systemkrav

OS: Windows 2000/XP
CPU: 800 MHz Intel Pentium III eller AMD Athlon eller hurtigere
RAM: 128 MB RAM
Harddisk:90 MB
Skærm/Grafikkort:Minimum 1024 x 768 i 16-bit farve. 32 MB nVidia GeForce 2 MX / Radeon 7500 eller bedre grafikkort.

Nedenfor finder du nogle foreløbige skærmbilleder fra Pacman 4 (kan variere lidt fra den endelige version, der kommer senere!). Klik på et skærmbillede for at se en større udgave (ca. 250 kb pr. stort billede).

Skærmbilleder

Download Pacman 4 (beta udgave)!

Pacman 3

Pacman 3 er den seneste titel fra Gabsoft. Pacman 3 byder på en helt ny, hurtig og glidende DirectX 8.1 grafikmotor, understøttelse af et bredt spektrum af 3D grafikkort, 12 kæmpemæssige baner, hver i unikke omgivelser, fuld-skærms grafik, animerede fjender, fem forskellige fjendetyper med bl.a. piratfisk og svampe - alle med forskellig opførsel, detaljerede omgivelser med over 5 gange så mange texturer som Pacman 2, grafisk menusystem, masser af forhindringer: sump, lava, pigge og skydende tårne, baggrundsmusik og en kortfunktion! Spillet er tilgængeligt for on-line download (se nedenfor).

Systemkrav

OS: Windows 98/Me/2000/XP
CPU: 400 MHz Intel Pentium II eller hurtigere
RAM: 128 MB RAM
Harddisk:20 MB HD for installation
Skærm/Grafikkort: Skærm der kan vise 800 x 600 in mindst 16-bit farve. 32 MB TNT2 eller bedre grafikkort (GeForce eller Radeon kort anbefales)

Nedenfor finder du nogle skærmbilleder fra Pacman 3. Klik på et skærmbillede for at se en større udgave (ca. 250 kb. pr. forstørret billede). Bemærk at billederne kun er i 8-bit farve af pladshensyn (det faktiske spil er i 16-bit!)

Skærmbilleder

Download Pacman 3 nu!

Pacman 2

Pacman 2 er et herligt lille spil fra Gabsoft. Spillet er bygget over det originale Pacman concept fra 80'erne men udvidet med ny grafik og ny funktionalitet. Spillet har store baner, der fylder mere end et skærmbillede og banerne er fyldt med vand, slim samt pigge. De traditionelle spøgelser er mere intelligente og jagter dig nådesløst! Spillet er sjovt og udfordrende for alle aldre. Ingen blod og vold og et gameplay, der er så simpelt at selv små børn kan spille det. Alligevel er spillet udfordrende nok til at underholde voksne i timevis. Med 25 store baner, der fylder op til 9 skærmbilleder og 5 forskellige 16-bit farve omgivelser, vil du finde dig selv opslugt af Pacman 2 verdenen.

Systemkrav

OS: Windows 98/Me/2000/XP
CPU: 400 MHz Intel Pentium II eller hurtigere
RAM: 32 MB RAM
Harddisk:1 MB HD til installation
Skærm/Grafikkort: Skærm der kan vise 800 x 600 i mindst 16-bit farve.

Skærmbilleder

Download Pacman 2 nu!

Pacman 2 kildekode tilgængelig

For dem der måtte være interesserede i den fulde Pascal/Delphi 6 kildetekst, er denne tilgængelig for 75 kr. Kontakt Gabsoft for yderligere information.

Guake (udvikling standset)

Guake er en 3D first person shooter der blev udviklet i 2004-2005, men som senere blev stoppet fordi det var for ambitiøst et projekt at gennemføre uden animator / grafisk designer. Spillet skulle foregå i en 3D verden med effekter som vand og himmel, 3D lyd og en Direct3D 9.0 grafikmotor for optimal ydelse på moderne grafikkort.

Systemkrav

OS: Windows 98/Me/2000/XP
CPU: 1.0 GHz Intel Pentium III eller hurtigere
RAM: 128 MB RAM
Harddrive:Stadig ukendt
Skærm/Grafikkort: GeForce 2 TI eller hurtigere (GeForce 4 anbefalet)

Skærmbilleder